Psykologer tæt på Brønshøj

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved psykologpraksissen placeret umiddelbart i nærheden af Brønshøj. Her holder vi til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Brønshøj.


Bus og metro

Fra Brønshøj er der rig mulighed for at komme til praksissen med offentlig transport. Bus 10 og 2a afgår fra Brønshøj Torv og kan benyttes til at skifte til metroen. Ved at tage bus 10 mod Københavns Rådhusplads kan man skifte til metroen ved Flintholm St, og her skifte til metrolinjerne M1 og M2 mod henholdsvis Vestamager St og Lufthavnen. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St., hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen. I myldretiden er der afgange med metroen ca. hvert 3. minut fra Flintholm St. Ved brug af bus 2A vil man i stedet skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod Vanløse ved Forum St.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg