Psykologer tæt på Charlottenlund

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved psykologpraksissen med let tilgængelige transportmuligheder fra Charlottenlund. Her holder vi til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Charlottenlund.


S-tog og metro

Fra Charlottenlund er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Fra Charlottenlund St. afgår toge ca. hvert 10. minut. Ved at tage S-togslinjen C mod Frederikssund St. til Nørreport St., kan man skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod henholdsvis Vestamager St og Lufthavnen. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St., hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg