Psykologer tæt på Hellerup

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved psykologpraksissen, der findes lettilgængelig fra Hellerup. Her holder vi til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Hellerup.


S-tog og metro

Fra Hellerup er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Fra Hellerup St. afgår toge ca. hvert 3-10 minut. Ved at tage S-togslinjen F mod Ny Ellebjerg til Flintholm St., kan man skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod henholdsvis Vestamager St og Lufthavnen. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St., hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen. Alternativt kan også benyttes S-togslinje C, H, E eller regionaltoget mod Lufthavnen, hvor skiftet til metrolinjerne foregår på Nørreport St. i retning mod Vanløse St.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg