Psykologer tæt på Nørrebro

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved psykologpraksissen beliggende ganske tæt på Nørrebro. Her holder vi til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Nørrebro.


S-tog og metro

Fra Nørrebro St. afgår toge ca. hvert 10. minut. Ved at tage et S-togslinje F i retning mod Ny Ellebjerg St. til Flintholm St, kan man skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod henholdsvis Vestamager St og Lufthavnen. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St, hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen. I myldretiden er der afgange med metroen ca. hvert 3. minut fra Flintholm St.

Bus

Fra Nørrebro er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Bus 8A mod Friheden st. kører langs Jagtvej til hovedindgangen af Frederiksberg Centret. Stå af ved stoppestedet ”Frederiksberg St”. I myldretiden kører denne bus med 5-8 minutters mellemrum og uden for myldretiden kører bussen mindst hvert 10. minut.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg