Psykologer tæt på Rødovre

Psykologerne Johansen & Kristoffersen praktiserer kognitiv adfærdsterapi og udfører evidensbaserede undersøgelser i psykologpraksissen umiddelbart tæt på Rødovre. Vi holder til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Rødovre.


Bus og metro

Fra Rødovre er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Bus 9A kører i myldretiden hvert 8. minut og har blandt andet stoppested ved Rødovre Centrum. Ved at tage denne bus i retning mod Operaen, Holmen til stoppestedet Vanløse St., kan man skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod henholdsvis Vestamager St og Lufthavnen. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St, hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen. I myldretiden er der afgange med metroen ca. hvert 2. minut fra Vanløse St.

t.

S-tog og bus

Fra Rødovre St. afgår S-toge ca. hvert 10. minut. Ved at tage S-togslinje B i retning mod Farum St. til Valby St., kan man skifte til bus 8A mod Nordhavn St., som kører til hovedindgangen af Frederiksberg Centret, hvor man står af ved stoppestedet Frederiksberg St. Herfra er der kun 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra Frederiksberg Centret. I myldretiden kører denne bus med 5-8 minutters mellemrum og uden for myldretiden kører bussen mindst hvert 10. minut. hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra Frederiksberg Centret.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg