Psykologer tæt på Søborg

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og psykologiske undersøgelser ved praksissen, som er placeret lettilgængeligt fra Søborg. Vi holder her til i dejlige, centrale lokaler på Frederiksberg, Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Søborg.


Bus

Fra Søborg er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Bus 6A kører i myldretiden hvert 3-8. minut og har flere stoppesteder langs Søborg Hovedgade. Ved at tage denne bus til stoppestedet Jagtvej, kan man skifte til bus 8A mod Friheden St., som kører til hovedindgangen af Frederiksberg Centret, hvor man står af ved stoppestedet ”Frederiksberg St”. Herfra er der kun 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra Frederiksberg Centret. I myldretiden kører denne bus med 5-8 minutters mellemrum og uden for myldretiden kører bussen mindst hvert 10. minut.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg