Psykologer tæt på Sydhavnen

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved psykologpraksissen med lettilgængelige transportmuligheder fra Sydhavnen. Vi holder til centralt på Frederiksberg i dejlige lokaler på adressen Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 lige overfor Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metro Station.

Se herunder hvordan du bedst ankommer til praksissen fra Sydhavnen.


S-tog og metro

Fra Sydhavnen er der rig mulighed for at ankomme til praksissen med offentlig transport. Fra Sydhavn St. afgår toge ca. hvert 10. minut. Ved at tage S-togslinjen A eller E til Nørreport St., kan man skifte til metrolinjerne M1 og M2 i retning mod henholdsvis Vanløse St. Begge linjer stopper ved Frederiksberg St., hvorfra der kun er 1 minuts gang til praksissen, som har placering 50 meter fra metrostationen.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Cykel

Praksissen er let tilgængelig på cykel og ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller ”Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigelige muligheder for cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg