Vores lokaler

– ved Helsingør station

Psykologerne Johansen og Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi i vores lokaler lige ved siden af Helsingør station og tæt på Helsingør hovedgade.

Ved vores Helsingør-afdeling har vores psykologer terapilokaler som en del af et mindre kontorfællesskab. Lokalerne er særligt tilpasset behovet for tryghed og fortrolighed, så der kan dannes behagelige rammer omkring samtalerne uden forstyrrelser og i præsentable omgivelser. Adressen er Hovedvagtsstræde 2C, og venteværelset ligger lige op ad trappen på første sal. Når du ankommer til klinikken, kan du blot tage plads i det åbne venteværelse og eventuelt hænge din jakke, så kalder din psykolog dig ind. Der er ikke behov for at ringe på eller melde din ankomst.

Du kan læse om vores psykologer under “Om psykologerne” i menuen til venstre. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst finder vej til praksissen, kan du læse mere om det ved at trykke på “Find vej” herunder.

Ønsker du at kontakte os og bestille en tid, kan du vælge ”Kontakt” i menuen øverst eller klikke på “Kontakt os” herunder og udfylde formularen.

Læs mere om vores praksis i Helsingør

Hovedvagtsstræde 2C, 1. sal, rum 103
3000 Helsingør