Gratis skema – Overblik over supervisionstimer ved autorisation som psykolog

– hjælp til fagpersoner

Psykologerne Johansen og Kristoffersen har udarbejdet nedenstående skema, som hjælper med at skabe løbende overblik over afholdte supervisionstimer. Skemaet er gratis at downloade og er specifikt målrettet psykologer, som er ved at blive autoriserede.

Instruktion: Udfyld dato, antal timer og antal deltagere (hvis ekstern eller i gruppe) for hver supervisionsgang. Skemaet medregner automatisk eksterne supervisionstimer i det totale antal individuelle supervisionstimer (1 deltager) og gruppesupervisionstimer (1< deltagere), så du kan se, når de specifikke krav for kategorierne er opnået. Den totale oversigt summerer de individuelle registreringer, ikke totalerne for supervisionskategorierne (gruppe, individuel og ekstern), fordi de enkelte timer ekstern supervision ellers ville kunne tælle dobbelt i det totale antal supervisionstimer.

Summen af totalerne for supervisionskategorierne tilsvarer derfor ikke det totale antal timer supervision, men det er, som det skal være.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler for fjernsupervision mht. totalt antal og forudgående ansigt-til-ansigt supervision med samme supervisor. Der er også særlige regler for dette under pandemi-perioden.

Download skemaet herLæs mere om kognitiv supervision v. Psykologerne Johansen og Kristoffersen

Skemaets indhold