Find vej

– til vores praksis på Frederiksberg

Psykologerne Johansen og Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi centralt placeret på Frederiksberg i København.

Vi holder til i dejlige penthouse-lokaler lige over for Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Metrostation på adressen Solbjergvej 3, 5. sal.

Indgangen til praksissen er at finde på Solbjergvej, som er den vej, der forbinder Falkoner Allé og Solbjerg Plads. Vi er således beliggende lige ovenover Wagamama og ved siden af den store cykelparkering til Frederiksbergcenteret, og vores indgang er synlig fra hovedudgangen fra Frederiksberg Metro. Indgangen til bygningen er en glasdør med hvide paneler, og du kan gå eller tage elevatoren til 5. sal, hvor klinikdøren står åben til venteværelset i vores åbningstid.

Se herunder, hvordan du bedst ankommer til praksissen med forskellige transportmidler.


Metro

50 meter fra praksissen ligger Frederiksberg Metro Station, som er holdeplads både for M1 og M2 i begge retninger. I myldretiden er der afgange ca. hvert 2. minut, og metroen giver dermed nem og hurtig transport til vores psykologpraksis fra Vanløse i vest til Vestamager og Lufthavnen i sydøst.

I skrivende stund bliver det i år 2019, at metrolinjerne Cityringen og M4 forbinder Frederiksberg Metro med bl.a. Nørrebro, Østerbro og Nordhavn.

S-tog

Frederiksberg Metro Station er ikke holdeplads for S-tog, men man kan skifte fra S-toget til metroen på bl.a. Vanløse St., Flintholm St. og Nørreport St.

Regionaltog

Ankommer man med regionaltog, kan man skifte til metroen ved Nørreport Station.

Bil

På grund af den centrale placering i hjertet af Frederiksberg, er det nem adgang med bil. Find den nemmeste rute med Google Maps eller Krak. Der er altid rigeligt med parkering på parkeringstaget ved Frederiksberg Centret lige over gaden. Her kan man parkere gratis i 2 timer. Deslige er der er generelt 2 timers gratis parkering i Frederiksberg Kommune.

Bus

Følgende busser stopper lige ved praksissen: 8A (Friheden St.-Nordhavn), 4A (Lergravsparken-Svanemøllen St.), 9A (Glostrup St.-Vanløse St.-Operaen), 71 (Frederiksbergs østlige del), 72 (Frederiksbergs sydlige del), 73 (Frederiksbergs nordvestlige del), og 74 (Frederiksbergs nordlige del).

Cykel

Praksissen ligger på cykelruten ”Den grønne sti” eller Nørrebroruten”, der bugter sig tværs gennem Frederiksberg og København. Der er rigeligt med cykel-parkeringspladser lige uden for vores dør.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer til praksissen, så find din nemmeste rejse på www.rejseplanen.dk

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg