Ledige stillinger

                                                                                          København d. 04-10-19

Studiejob i privat praksis på Frederiksberg

Psykologerne Johansen & Kristoffersen søger en psykologistuderende på bachelordelen med interesse for administration af en psykologisk klinik og kognitiv adfærdsterapi til et studiejob.

Du vil starte med at varetage opgaver der omhandler barn, samt almindelige praktiske opgaver omkring drift, og til tider telefonvisitation i vores telefontid, opdatere elektronisk markedsføring samt udarbejde faglige tekster til hjemmesiden.

Ud over de faste opgaver vil du på sigt og efter grundig oplæring gradvist varetage afgrænsede opgaver som social adfærdstræning og eksponering med klienter rekrutteret af psykologerne i klinikken, når dette er muligt og relevant. De klientrettede arbejdsopgaver superviseres tæt af klinikkens psykologer. Du vil ikke komme til at varetage selvstændige forløb med klienter.

Der vil også være mulighed for at deltage i nogle af vores interne og eksterne kurser, workshops og supervision.

Psykologerne Johansen & Kristoffersen består af 11 psykologer og en administration, samt 4 andre psykologistuderende, som sammen er ansvarlige for at levere psykologydelser på det højeste niveau i et ungt og moderne læringsmiljø.

Vi forventer, at du er organiseret, udviklingsorienteret, flittig, og har mod på nye opgaver og kan arbejde selvstændigt. Erfaring med kognitiv adfærdsterapi er en fordel, men ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen. Arbejdstiden i efteråret 2019 vil være noget fleksibel og i et omfang af 10 timer om ugen.

Motiveret ansøgning, CV og billede sendes til vores mail info@pjkp.dk med frist den 18-10-2019 kl. 12:00. I e-mailens emnefelt anføres ”Ansøgning studiejob [dit navn]”. Vi opfordrer alle til at ansøge hurtigst mulig, da vi afholder løbende jobsamtaler, når vi modtager ansøgninger, hvor ansøgeren vurderes som værende aktuel for stillingen. Hvis vi finder den rigtige ansøger, inden ansøgningsfristen udløber, vil dette annonceres på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. Yderligere information om jobsamtalen fremsendes sammen med svar på ansøgningen til de udvalgte kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.

// Psykologerne Johansen & Kristoffersen

Solbjergvej 3. 5. sal, 2000 Frederiksberg.