Psykolog i Aarhus

Psykologerne Johansen & Kristoffersen tilbyder terapi og undersøgelser med kort ventetid og central beliggenhed i Aarhus til børn, unge og voksne. Vores kompetente og venlige psykologer tilbyder effektiv psykoterapi i trygge rammer ved bl.a. angst, stress, depression, posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), sorg, jalousi, selvskade og spiseforstyrrelse. Læs mere om vores praksis i Aarhus på denne side eller kontakt os for at høre mere om et forløb.

Ønsker du en samtale med en af vores psykologer? 
Kontakt os for at aftale en tid, eller lad os ringe til dig.

Hvordan kommer jeg i gang med et psykologisk forløb?

At finde den rette behandling og den rette psykolog er ingen nem opgave – ej heller at tage kontakt, når man først har besluttet sig. Vi har derfor gjort, hvad vi kan for at gøre processen så nem som muligt for dig. For kontakt kan du opgive dit telefonnummer via kontaktformularen herover, så ringer vores administration dig op og sørger for at hjælpe dig godt videre. Eller du kan benytte funktionen “kontakt os”, hvis du foretrækker, at kontakten er skriftlig.

Læs mere om Helene fra Aarhus-klinikken og de andre psykologer

Vi har ikke ydernummer, og du kan derfor desværre ikke få tilskud via sygesikringen med lægehenvisning. Du er naturligvis fortsat hjertelig velkommen hos os, og vi bruger gerne din henvisning som udgangspunkt for psykologhjælpen hos os. Hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark”, kan du altid få tilskud derfra hos vores autoriserede psykologer, hvis din problemstilling falder indenfor én af deres 11 henvisningskategorier. Mange kan også få hele eller dele af deres terapi dækket af en privat tegnet sundhedsforsikring eller gennem deres arbejde eller kommune.

Hvilke typer behandling tilbydes hos Psykologerne Johansen og Kristoffersen?

Ved vores psykologklinikker i Aarhus, København og Helsingør anvendes altid evidensbaseret behandling. I praksis vil det sige, at vi altid benytter de metoder, som har vist sig at have den bedste effekt såvel som at være godt udforsket i mange studier af god kvalitet og har vist sig at være trygge i brug. Det betyder samtidigt, at indholdet i terapien er tilpasset den enkelte problemstilling, hvorfor behandling for f.eks. angst og depression vil være ganske forskellig. Vi benytter oftest metoder fra kognitiv adfærdsterapi, fordi denne er den bedst udforskede og effektive psykoterapi ved stort set samtlige psykiske lidelser. Kognitiv adfærdsterapi er derfor også anbefalet som førstevalgsbehandling ved de hyppigst forekommende psykiske lidelser i de offentlige referenceprogrammer bl.a. i Danmark, Storbritannien og USA.

Tilpasningen af den kognitive adfærdsterapi udføres i praksis i mødet mellem den enkelte klient og psykologen. Terapien vil sandsynligvis ikke kunne hjælpe dig, hvis den ikke tilpasses dig som person, dine individuelle præferencer og livsomstændigheder og de unikke årsager, som forårsagede og vedligeholder din problemstilling.

Vores psykologer i Aarhus er eksperter i evidensbaseret praksis med kognitiv adfærdsterapi, som hjælper dig at identificere, udforske og ændre disse årsager på den måder, der passer dig bedst. Hos os vil du derfor aldrig opleve skabelonagtige forløb eller udfyldelse af meningsløse skemaer. Kun engagerede, nysgerrige og usædvanlig dygtige psykologer, som i samarbejde med dig, kan udforske metoder, som har hjulpet tusindvis af andre.

Læs mere om kognitiv adfærdsterapi