NEO-PI-R

Gå til den nyeste version af denne test: NEO-PI-3

NEO PI-R (The Revised NEO Personality Inventory) er en psykologisk personlighedstest, der er udviklet af Paul T. Costa, Jr. og Robert R. McCrae. NEO PI-R er udarbejdet på baggrund af Fem-Faktor modellen (The Big Five) til brug hos voksne (17+) mænd og kvinder uden afvigende psykopatologi.

NEO PI-R består af 240 items, der måler på fem personlighedsdimensioner: åbenhed, samvittighedsfuldhed, ekstraversion, venlighed og neuroticisme. Hver dimension er yderligere opdelt i seks facetter, der er mere snævre personlighedstræk, og som giver mulighed for en mere omfattende og præcis analyse af relevante områder af personligheden.

NEO PI-R giver en systematisk vurdering af følelsesmæssige, interpersonelle, erfaringsbaserede, holdningsmæssige og motiverende træk og dermed en detaljeret beskrivelse af personligheden, som kan udgøre en værdifuld ressource for en bred vifte af professionelle.

Tilsammen udgør de fem domæne skaler og 30 facet skalaer således en omfattende og detaljeret vurdering af normal voksen personlighed.

Vi udfører testen i nyeste version og udarbejder naturligvis en resultatrapport tilpasset dit behov. Vi har klinikker i Helsingør, Frederiksberg og Aarhus og kan tilbyde psykologisk testning med kort venteliste.

Ønsker du en psykologisk test, eller har du nogle spørgsmål omkring psykologiske tests, er du velkommen til at kontakte os for en aftale, eller lade os ringe til dig.