WAIS-IV

Wechsler Adult Intelligence Scale – Fjerde udgave (WAIS-IV) er en test til vurdering af intelligens og kognitive funktioner hos unge og voksne i alderen 16-90 år. Wechslers skalaer er de mest internationalt anerkendte tests til vurdering af børn, unge og voksnes kognitive evner. Denne fjerde udgave blev lanceret i 2011 med nye delprøver bl.a. for at give bedre mål for arbejdshukommelse, forarbejdningshastighed og ”fluid reasoning”. WAIS-IVs struktur er baseret på en inddeling af delprøverne i fire indeks: Verbal forståelse, Perceptuel Ræsonnering, Arbejdshukommelse og Forarbejdningshastighed.

Derudover kan man beregne intelligenskvotienten for hele skalaen, hvilket er den score man gerne betegner som intelligens eller IQ.

Ved vores praksisser i Helsingør, Frederiksberg og Aarhus tilbyder vi testning med WAIS-IV og udarbejder naturligvis en resultatrapport baseret på dit behov. Resultatbeskrivelsen kan både tage form af en attest og af en decideret rapport, afhængigt af om testen skal bidrage til fx udredning, job- eller skolekvalifikation mm. Kontakt os og hør mere, hvis du er i tvivl om, hvilken resultatbeskrivelse, der bedst passer dine behov.

Ønsker du en psykologisk test, eller har du nogle spørgsmål omkring psykologiske tests, er du velkommen til at kontakte os for en aftale, eller lade os ringe til dig.