Vores lokaler

– ved Frederiksberg Centeret

Psykologerne Johansen og Kristoffersen tilbyder evidensbaserede undersøgelser og kognitiv adfærdsterapi ved vores psykologpraksis centralt placeret på Frederiksberg.

Aktuelt arbejder 13 psykologer ved psykologpraksissen på Frederiksberg ved Frederiksberg Centeret, på adressen Solbjergvej 3, 5. sal, 2000 Frederiksberg. Hver har individuelle kontorer, som er særligt tilpasset behovet for fortrolighed og ro omkring samtalerne, så man kan tale uden forstyrrelser og i præsentable omgivelser.

Lige inden for døren til praksissens lokaler er et hyggeligt, rummeligt venteværelse, hvor man har mulighed for at nyde kaffe/te eller at læse avis/magasiner inden samtalen. Der er elevator i ejendommen, som kan benyttes, hvis man vil slippe for trapperne op til 5. sal. Når du ankommer til klinikken, træder du bare ind og tager plads i venteværelset, og så kalder din psykolog dig ind. Der er ikke behov for at ringe på eller melde din ankomst.

Du kan læse om hver enkelt psykolog, der arbejder på Frederiksberg, under “Om psykologerne” i menuen til venstre. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst finder vej til praksissen, kan du læse mere om det ved at trykke på “Find vej” herunder.

Ønsker du at kontakte os og bestille en tid, kan du vælge ”Kontakt” i menuen øverst eller klikke på “Kontakt os” herunder og udfylde formularen.

Læs mere om vores praksis på Frederiksberg

Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg