Vores lokaler i Aarhus

– i hjertet af Aarhus

Psykologerne Johansen og Kristoffersen tilbyder kognitiv adfærdsterapi i vores herskabelige og centralt placerede lokaler i Bropalæet på Skt. Clemens Torv i centrum af Aarhus med udsigt over Strøget og Skt. Clemens Bro. 

Klinikken er beliggende på 2. sal, og der er elevator i ejendommen. Vores adresse er Skt. Clemens Torv 17, 2.tv. Der er fra klinikken kort afstand til Hovedbanegården, busforbindelser, letbanen samt flere af byens større parkeringshuse. 

Lokalerne er højloftede og charmerende med et godt lysindfald, og er særligt tilpasset behovet for tryghed og fortrolighed, så der kan dannes behagelige rammer omkring samtalerne. Der er derudover et rummeligt og lyst venteværelse med adgang til toilet. 

Du kan læse om vores psykologer i Aarhus under “Om psykologerne” i menuen til venstre. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst finder vej til klinikken, kan du klikke på “Find vej” herunder. 

Ønsker du at kontakte os og bestille en tid ved vores klinik i Aarhus, kan du vælge ”Kontakt” i menuen eller klikke på “Kontakt os” og udfylde formularen herunder. 

Læs mere om vores praksis i Aarhus

Sankt Clemens Torv 17, 2.tv,
8000 Aarhus